Jobbe i Skanska Digital?

Om oss

Vi er et ungt og energisk team som redefinerer softwareutvikling for byggebransjen. Hos Skanska Digital finner du en kultur av samarbeid, flat struktur og mye entusiasme. Vi inviterer deg til å bidra til vår visjon om å bygge fremtidens digitale løsninger, fra ide til implementering. 

Er du klar for å bli en del av et lag som bygger fremtiden? Send inn din søknad til Skanska Digital i dag! 

Stillinger vi skal fylle

Tech Lead

Er du lidenskapelig opptatt av å bygge applikasjoner fra bunn som løser spesifikke behov. Skanska søker utviklere som kan bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet. I Skanska Norge, en anerkjent leder i byggebransjen med en omsetning på 16 milliarder i 2022, søker vi en erfaren Tech Lead for å fremme vår digitaliseringsagenda. I denne rollen vil du lede et dynamisk team av utviklere, UX-designere og testere i utformingen av teknologiløsninger som reduserer klimagassutslipp og maksimerer lønnsomheten.

UX / UI Lead

Er du lidenskapelig opptatt av å skape gode brukeropplevelser og visuelle løsninger? Har du erfaring med å lede designprosjekter fra idé til ferdig produkt? Da kan du være den vi leter etter! Skanska Norge er et av landets ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsselskaper. Vi jobber med å utvikle bærekraftige og innovative løsninger for våre kunder og samfunnet. Som UX/UI Design Lead i Skanska Norge vil du være ansvarlig for å lede og koordinere designaktiviteter på tvers av ulike prosjekter og forretningsområder.

Utviklere

Er du lidenskapelig opptatt av å bygge applikasjoner fra bunn som løser spesifikke behov. Skanska søker utviklere som kan bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger for våre kunder og samfunnet. Som utvikler i Skanska vil du være en del av et tverrfaglig team som jobber med spennende prosjekter innen digitalisering, automatisering og smarte bygg. Du vil få mulighet til å bruke dine ferdigheter i programmering, systemutvikling, dataanalyse og brukeropplevelse for å levere verdi til våre prosjekter og forbedre vår konkurranseevne.

Vår
Portefølje
Skanska Digital investerer i tidligfase programvareselskaper for bygg- og anleggsbransjen der disse komplementerer vår kjernevirksomhet. Vi ser etter fremragende selskaper med sterke vekstambisjoner og mål om å skape en mer effektiv og bærekraftig bygg- og anleggsbransje. Vi tar en aktiv rolle som eier og som et av verdens ledende entreprenørkonsern tilfører vi dyp bransjeerfaring og et internasjonalt nettverk.
Partnere
Skanska Digital jobber i flere langsiktige samarbeid og partnerskap med ledende selskaper og forskningsinstitusjoner i Norge. Sammen er vi i full gang med blant annet flere store forskningsprosjekter. Her utvikler vi avanserte digitale løsninger som flytter industrien mot en mer bærekraftig gjennomføringsmodell. Vi vet at vi er sterkere sammen og ser etter flere partnere. Ønsker du å bli en partner med Skanska Digital, er det bare å ta kontakt!
Skanska Digital Partnere